Ta personen som den är, inte för dens läggning!




Får ofta frågan ; Är du bisexuell eller straight?
varför bry sig, är du kär i personen eller intresserad av den så ska man väl inte bry sig om läggningen. För vad ska man göra om den är bisexuell? Dumpa den bara eller,?
Du är intresserad av personen och inte dens läggning!

Och bara för att man kysser någon av samma kön behöver man inte ba Gay eller bisexuell :)
( Jag och Sarah på bilden )


Puss Josephine


Du ger bort ditt liv och vill ha mitt

Vissa av oss har svårt att hålla sig till en människa
Vissa av oss har svårt att hålla sig till sanningen
Vissa av oss har svårt att stå för det vi säger
Vissa av oss har drömmar som vi aldrig vågar berätta om
Vissa av oss har gjort saker vi inte vågar säga

Vissa av oss har svårt att glömma
Vissa av oss har svårt att förlåta

Lite Om Missbruk

Tänker skriva ett sista inlägg och det blir om missbruk ;

Alla missbruk går att fåbort och alla själar går att räddas-sålänge de vill bli räddade! det är det allt handlar om. Varesig du röker,snusar,tar droger, skär dig och dricker för mycket alkohol så går det att fåbort. Du måste vilja själv och få god tid på dig att bli av med missbruket och har folk som stöttar dig och inte blir arga på dig när du väl faller tillbaka om du skulle göra det. Sedan är det viktigt att veta att de som håller på att sluta med beroende/missbruk har det så otroligt jobbigt! Tänk dig att ha hållt på med något länge och helt plöttsligt bryta det. Sedan är det många som faller tillbaka, då gäller det att inte skälla på dem och bli förbannade utan säga ; Nu börjar vi om från ruta noll och nu kommer du klara det längre, jag finns här för dig för att stötta dig. ( jag tror att vi alla varit med om detta ) Och se absolut inte ner på de som håller på att sluta med något. Är det någon som ska sluta röka eller snusa så ställ er inte och tryck upp en cigg/snus i ansiktet på dem. De som håller på att sluta med alkoholen ; håll den människan borta och hjälp dem. Samma gäller droger och självmisshandel. Är den en vän som hållt på med självmisshandel borde ni kanske ha extra koll på att den inte börjar skada sig på nya ställen och med nya saker ( tex, alkohol eller droger ) samma gäller droger och alkohol så att man inte slutar med ett missbruk och börjar med ett nytt för det är ganska vanligt! Visa att ni finns där för eran vän och hjälp den så mycket som den behöver det överdriv inte och låt även missbrukaren få stå på sina egna ben och va inte ett förstort stöd för då faller man lätt tillbaka.

Ha det bra alla (:

Puss Josephine

Pause

Nu är det så att jag ska ta en paus i mitt " bloggande " har dykt upp lite saker i livet jag måste ta tag i för att kunna hjälpa andra. Som ni alla vet kan världen rasa samman ibland, det händer oss alla (: Då är det viktigt att bygga upp världen igen och inte låta den va. Men vill ha tips om saker ni vill att jag ska skriva om och om ni har idéer dela med er, bara att slänga in det på min facebook ; Josephine BarbiePizza Madsen eller Bilddagboken ; NotForYorLife så blir jag jätte glad. Ha det bra alla sålänge och ta hand om varandra! :)

Pussar Josephine

Utseénde

Jag fattar inte hur utseende beroende vi kan va. Vi är inte bara måna om vårat egna utseende utan även våra nära och kära. Som tjej vet jag hur det är ; man blir tippsad om en ny jätte bra mascara. Om jag ska va ärlig så bryr jag mig inte om den nya mascaran. Jag känner mig nöjd med den jag har. Det äckligaste jag vet är när man går på stan med tex en vän som är lite större än alla andra och folk vänder sig om och tittar. Samma med vänner som haft problem med självmisshandel ( skärt sig ) och har ärr över armarna och folk vänder sig om och dö kollar på dem. Tror det är många som känner igen sig i denna situation. Och det är inte bara barn som kollar utan även mycket vuxna. Jag skäms över hur folk ser ner på andra. Man kan inte hjälpa för det man är. Det bara är så! Samma med människor som kollar på folk med brännskador i ansikten och över kroppar. Det är så lågt så det finns inte, för vi vet inget om deras historier och vi ska inte kolla snett för det! Det fr inte personen i sig att må bättre. Och blickar säger mer än ord, det vet jag själv hur det är. En block kan bryta ner en tusen gånger värre än vad ord kan göra-vilket är vidrigt! Va glad över att människan med ärr, brännskador elelr vad den har överlevde. Och tryck inte ner dem! Vi tjänar inget på att skada andra människor. Det kanske känns bättre för stunden men alla människor är lika mycket värda, ingen är bättre än någon annan. Även om det känns som om man är mindre värd än alla andra ibland så är man inte det. Spelar ingen roll hur många vnner du har eller om du inte har någon vän alls, alla är vi lika mycket värda! Ta hand om de du har medans du har dem och släpp inte taget om dem. Ta dagen som den kommer och tänk inte in i framtiden eller älta saker och ting, du lever inte lyckligare för det. Vi måste lära oss leva i nuet och ta hand om oss själva. För vi kan inte rädda andra om vi inte kan ta hand om oss själva först!

Puss josephine

Dig själv

Du fick rösten så du ska kunna höras och säga vad du tycker
Du fick kroppen för att du ska kunna få vara dig själv och synas

Andra fick öron för att kunna lyssna på dig
Andra fick ögon för att kunna se dig för den du är


Stå för den du är och ta hand om dig, det finns bara en som dig och det är du själv.

Puss Josephine

Feta människor - äckliga?

Finns många saker i livet jag inte fattar och en av de är hur f*n man kan sitta och trycka ner feta människor. Har varit inne på många bloggar och läst ; feta människor är äckliga för att de tar upp gator, torg och äter jätte mycket och måste gå runt i för små kläder. Visst det där med kläder håller jag med om ; man ska köpa kläder som passar sig oavsett storlek :D Skit i om du har storlek 54 på kläder, det är din kropp och våga stå för den! Och att feta människor luktar svett och shit, lägg ner ! Finns väl smala som luktar med eller? Tycker helt ärligt att det är pinsamt hur ni håller på som bloggar om det, fast grymt kul att läsa :D Har även fått höra att " feta människor borde inte få visa sig ute " men vadf*n hahahahaha. Då kan man inte sluta skratta ; vi säger att alla människor är lika mycket värda, men som sagt ; vi säger bara så för att det ska låta bra. Med tanke på hur mycket vi trycker ner människor i vårat samhälle! Har även läst att man är fet om ens lår går ihop, men okej.. Då känner jag många som är feta inklusive att jag själv måste vara världens fetto. Ni som skriver så har ni tänkt på en sak ; De som texd åker snowboard / slalom har ofta ståra lår som sitter ihop fast de är jävligt vältränade! fattar inte hur ni kan sitta bakom era dataskärmar och slänga ihop en text om hur äckliga människor är, när det finns så mycket annat att lägga ner energi på. Fast åandra sidan är det bara bra, för vad skulle jag annars blogga om ?:D

Till er som undrar varför jag bloggar om det jag gör är det för att jag tycker att vi i Svenska samhället trycker ner varandra så mycket så det börjar bli vidrigt, För mycket mobbning och andra skit saker och jag försöker få människor att kunna våga vara sig själva och stå för de vi är och stå för det vi säger.


Puss Josephine

Trycka ner folk

Vi svenskar är j*vligt bra på att säga ; alla människor är lika mycket värda. Vilket vi igentligen inte menar. Vi ser ner på allt som vi inte anser vara " normalt " vad är normalt för oss svenskar? Vi trycker ner folk som sticker ut i mängden, har sjukdommar och är tjocka. Hur kan man lägga ner tid att sitta och klaga på människor och säga att de är fula/äckliga/vidriga. Gör något åt saken då. Säg det öga mot öga till den människan men stå för konsikvenserna. Men det kan man inte. Man skrattar då den "onormala" människan går förbi, tar kort på de människor som är lite större, sitter och klaga på hur fula människor är men kan inget säga när de står framför en. det som är felet. Dock är inte alla svenskar såhär, vilket är tur. Men vi behöver mer människor som kan stå för det de säger och vågar stå ut. Som vågar säga till de som anser sig själva "normala" att sånt finns inget. I dagens samhälle anser jag att inget är normalt. Det "normala" fanns på 80-talet. Då alla va emot bögar och aids va sånt man skulle tysta ner. Vi lever idag i år 2010. Lägg 80-talet bakom er. Och lär er att det finns folk med sjukdommar, Feta människor, Transvestiter och gay människor. Det är så det är (: Och gillar man det inte-lägg ingen enegri på dem. Låtsas att de är luft (:

PUSS Josephine

Våga vara den du är !


Våga vara den du är!

En fråga jag får väldigt ofta är ; vem är du?

Jo jag är Josephine, den blonda tjejen som klär sig i förstora jeans och tröjor. Det är den människan jag är och det går inte att ändra på. När jag får den frågan känner jag det samma till den som ställer den till mig alltså ; vem är du? För jag tror inte riktigt människor har hittat sin platts i samhället. Eller så tror man inte på sig själv. I detta samhälle vi lever i idag måste du veta din platts. Annars överlever du inte. Spelar ingen roll vilken stil du är eller hur din personlighet är, våga stå för den du är. Och i det svenska samhället är vi ofta ” kopior ” av varandra. Visst kan man sno stilar av människor och plocka lite hur man vill. Inget fel med det, tycker mer bara det är mysigt att man kan få andra att påverkas av den man är. Felet är att vi trycker ner och kollar snett på de som verkligen sticker ut. Detta har jag varit med om många gånger och människor känner säkert igen sig i detta. Jag är blond rätt stora bröst och kurvigkropp, såklart jag ska framhäva mina kurvor och inte glida runt i förstora kläder. Men inte f*n bryr jag mig om vad folk tycker om det. De flesta gillar min ”stil”. Då jag va emo va jag inte okej, då kunde människor (tonåringar) ställa sig mitt på stan och skrika EMOJÄVEL! Och vuxna människor backade undan då man gick förbi. Jag menar; hallå, det är en stil, inte så att jag bär på pesten eller något. Samma när jag va i en stad i närheten av där jag bor så gled jag runt i 2 olika converse och häng på jeansen ner till knäna så kom det fram en kvinna och kallade mig pojke. Hallå, ursäkta men jag hade bröst redan då, mycket smink och åtsittande tröjor över brösten. Hon kallade mig pojken för att jag hade häng. Det med stilar tycker jag är så underbart. Det bästa som finns i livet faktiskt. Va på Arvikafestivalen iår och på festivaler är det underbart att va, för folk är verkligen sig själva! Vi borde stå för de vi är, vill du klä dig på något speciellt sätt så gör det :D tror vi lever lyckligare du faktiskt. Det som är synd är att skolor ofta inte låter folk klä sig som de vill. Det blir ofta blickar, vilket jag tycker är jätte tråkigt! Sedan är det med ”emo” stil, vad är igentligen en emo? För mig är det en stil. Då du glider runt i snelugg, åtsittande jeans, färgglada armband/hårsaker , snygga tröjor. Men nu för tiden finns det ca 10 olika ”emo” stilar. Jag har mött folk som kallar de människor som bara skär sig för emo’s… men hallå, de som skär sig har ett problem och mår nog inte bättre för att folk ställer sig och skriker TA LIVET AV DIG EMO JÄVEL. För de vet nog vad de håller på med. Samma med de som pundar, tror ni inte att de vet att de gör det eller? Ställ er då för f*n inte och skrik åt dem. Det är omoget gjort! Menmen, dit jag vill komma med detta inlägg är att jag älskar de som vågar va sig själva, oavsett stil och ras. Våga stå för den du är, oavsett om du är en i mängden, det kanske är din stil att se ut som en ”normal”svensson, trivs du i det. Kör på det! :D

PUSS Josephine

Livet - inte till för alla

Jag tror inte att livet är till för alla.
Tänk på de som bara ser en utväg-självmord. Jag tror inte att livet är tillför de som tänker eller känner så och därför borde de få dödshjälp. För det är så att alla människor inte går att rädda, vare sig man vill rädda dem eller inte. Vissa ser inte meningen med livet-någon gång. Igentligen är det jävligt hemskt att det finns människor som tänker så, unga som gammla. Men jag tycker att det är bättre att de då får dö, om det är deras största dröm istället för att de är inlåsta på psyk och mår dåligare utav det. Sedan finns det såna som går att rädda. Men för att rädda någon måste den själv vilja det och kunna säga det. Samma med de flesta missbrukare. Vill se sluta så ska de säga det själva, annars är det svårt som f*n att få de sluta. Tillbaka till det med självmord igen då; Hur hemskt tror ni inte att det är att behöva tänka hela tiden som människa på hur man ska ta sitt liv verkligen sitter och funderar ut i minsta detalj om hur det ska gå till och när det ska göras. Vissa människor märker man inte ens på hur de mår. Tänk dig själv att det är din bästa vän som just vill ta sitt liv, men bara håller tyst om det. Sedan en dag är din vän borta. Vart jag vill komma med detta är att du borde kanske tänka lite mer på dina vänner och personen som står dig nära och verkligen bry dig om dem. Inte mer än vad du bryr dig om dig själv men endå visa mer att du finns där för dem. För man kan aldrig bry sig för mycket om en människa.

(:

Vad händer med människor ?



Helt ärligt, har kollat runt lite och sett mycket roliga saker, och fattar inte hur folk orkar och kan hålla på som de gör. Trakasserar människor pågrund av deras läggning ( homosexuella och transsexuella ) vadfan lever ni på 80 talet än eller?! Jag kan inte fatta hur folk kan tycka att det är störande om två män eller två kvinnor håller handen, jag fattar det inte! Okej om dom är på er och ni inte är homosexuella. Men de är lika mycket människor som du och jag! Har du problem med det ; kör upp något, jävla homofob jävel!  Inte undra på att vissa inte vågar stå för sin läggning!

Sedan har vi människor som trycker ner emos ; bara pga deras utseénde, så okej ; om du är svarthårig, klär dig annorlunda och har en lång snelugg va berädd på att bli kallad emojävel. Och skär du dig och har det utseéndet då är det illa! Då är du riktigit emo! Om du bara skär dig och är tex " vanlig stil " då är du wonna be emo eller bara en uppmärksamhets mojs. Lägg ner det snacket! de som skär sig kan ha riktigt jävla stora problem och det blir inte bättre för att man klandrar ner dem!

Sedan har vi unga föräldrar, vet flera stycken som snackar skit om dem " åhh, hon är så ung, hur fan ska hon kunna ta han om en unge" jo ni tror att alla typ planerar vid 14 års ålder " åhh, jag skaffar barn bara för att" det är nog fel, hur tror du det känns att få reda på att du är gravid och du inte kan ta bort ungen, skit rolig känsla va? nej skulle inte tro det. Ibland kan man ha tanken " underbart det skulle va med en unge nu" men när man väl blir gravid är första tanken ; jag vill ha bort det! Inte derekt kul! Ni borde peppa de föräldrar som är unga och får barn! vill ni inte peppa dem, sluta snacka skit om dem och ta tummen ur röven och skaffa er egna liv!

Sedan har vi mobbarna ; hur fan orkar ni sitta och slösa era liv på att säga att någon är ful, ink att ni inte kan säga det öga mot öga till människan utan skriver det bakom en dataskärm eller säger det tyst när någon går förbi, för det 1a kan jag inte fatta hur man ens vill säga det. Om någon skulle gå fram te mig och bara " du är ful" skulle jag nog skratta den rakt upp i ansiktet. För alla tycker inte om samma utseende det bara är så! fattar inte hur ni orkar hålla på, samma med kläder wow, men va glad att någon köper den magtröjan för jag skulle aldrig sätta på mig den!

Sedan har vi de som slåss bara för att roa sig och de som tittar på. HURFAN KAN MAN BARA STÅ OCH TITTA PÅ NÄR NÅGON BLIR NERSLAGEN?! jag skulle helt ärligt försöka bryta mig imellan oavsett om det va en muskulösman på 150 kg! Inte fan skulle jag stå där tyst som en mus och bara titta på när någon blir halft ihjälslagen! Stå på dig människa och visa andras rättigheter!



Sedan fattar jag inte hur man kan gå på Mörkhyade folk som slår ner dem bara för att de anser att de inte hör hemma i tex Sverige ( springer fram med 20 vänner och sparkar skiten ur mörkhyade människan) jag håller mig på avstånd.
jag trycker ner fjortisar för jag pallar inte ha någon snorunge efter mig som typ " äckel hora " viskar och fnittrar, gå fram och säg det öga mot öga till mig och du får stå ut med konsikvenserna.

Sedan hatar jag män och kvinnor som tror att bara för att man är blond och har stora bröst att man är slampa och knullar allt som rör sig och visar pattarna i cam eller på bilder. LÄGG NER! Köp typ Slitz om nu vill runka till något för några lättklädda bilder på mig får ni inte! det bara är så, ledsen om jag förstör era drömmar. ( säkert fler än mig som varit med om det att man loggar in på msn och ojdå 10 st vill ha bilder på dina pattar helst insmorda i olja fast de redan har brud ) njaa, skulle inte tro det va. Du har din brud. Duger inte hon ; dumpa henne då, för lek inte med någonskännslor!

RSS 2.0