Vad är kärlek igentligen värd?




All kärlek tar slut, någon gång. Den varar aldrig för evigt. Och jag fattar mig inte på de som sitter och gråter i månader efter att ha blivit dumpade. För helt ärligt ; det är slut, det handlar om någons känslor och det kan man inte ändra på! Tänk istället " vi hade en bra tid och jag ska få en bättre tid med nästa person "
Lev livet som nybliven singel och fatta att du kan göra VAD DU VILL. Det är inte någon som bromsar dig, frågar vart du ska eller har koll på dig. Men lek inte med någons känslor!!
Och det finns någon för alla, bara att man måste leta efter den. Inte bara sitta inne och uggla, eller tro att den ska komma till dig.


Och all kärlek är vacker, oavsett om den är mellan samma kön eller inte.

Det är personen man blir kär i, inte könet!


Pussar Josephine

Åsikter

I detta inlägg kommer jag komma tillbaka till vad vi människor säger om att ; Alla människor är lika mycket värda. För efter valet som va igår så har det blivit uppståndelse på alla sidor man ser och är inne på och på nyheter och radio. Det skickas runt ett kedjebrev i nått med stil " om någon i min vänner lista röstat på SD i valet 2010 gå in på min sida och ta bort dig" HELT ÄRLIGT! Visst många i sd ( sverigedemokraterna ) * för de som inte visste * är rasister/ nasizter men de är lika mycket människor som oss andra och har EXAKT LIKA MYCKET VÄRDE! Även om de ser ner på andra så ska inte vi andra sjunka så förbannat lågt! Gör såhär istället ; försök påverka de som röstat på sd, fråga varför och shit. Det behöver inte va för att de vill " få ut invandrarna " för, alla partier har för och nackdelar. Och att ha Rasistiska åsikter och va rasist är en förbannat stor skilnad enligt mig. Och Jag vet många som säger att de är emot rasism men när man kör ett "negerskämt/blatteskämt" ni vet nog många skämt jag menar? Så skrattar de. FÖRLÅT men vadfan håller de på med då? Skrattar du åt det så tycker jag faktiskt att du är lite rasistisk av dig. och bara för att du har rasistiska åsikter behöver det inte betyda att du kommer stå på stan med Svenskaflaggan och skrika " ut med invandrarna!! ".

Och jag tycker detta börjar bli jävligt jobbigt med allt gnäll, det är inte så att jag försvarar sverigedemokraterna på något sett. Dit jag vill komma är att ALLA ÄR LIKA MYCKET VÄRDA! Och sjunk förfan inte lika lågt som de människor som ser ner på andra, visa att ni är starka och snacka med människan för att få fram dens åsikter och försök påverka! För i detta samhälle måste vi försöka påvärka människor för att överleva!

Stå för din åsikt och försök påverka andra. Va stark och stå för den du är!

Pussar Josephine

Rop på hjälp

Jag fattar mig inte på dagens samhälle, för att få hjälp måste man skära upp handlederna, svälta sig, äta ihjäl sig eller ta överdoser! Ingen hör längre när man skriker i panik och oro på hjälp, folk bara går förbi en. Jag fattar inte hur man inte kan märka att någon är behov av hjälp förens det är försent. jag tycker det är vidrigt och äckligt rent ut sagt att det ska behöva gå så långt att man ligger där, uppskärda handleder - blod över allt, tabletter i massor för att försöka fly livet och in vänta döden, svälta sig själv för att folk inte inser att du tror att du är större än du är eller de som äter och äter för att trösta sig för att få hjälp? Jag fattar inte hur folk kan blunda och inte se de människor som behöver hjälp! Öppna ögonen och hjälp de som behöver hjälp och ha koll på dem. För alla inser inte att de behöver hjälp.

Pussar Josephine

Wrong !

Ibland väljer vi fel väg i livet och därför gör vi även fel saker. Och finns vissa saker som vissa är jätte bra på att göra ; misstag. Det kan handla om just ett litet litet ord som sägs fel eller till fel person. Eller en sak man gör, som kan skada livet ut. Ett litet misstag kan göra så du förlorar en vän, bryter en kroppsdel eller faktiskt aldrig får se en människa igen. Ett misstag kan komma så snabbt så man inte ens själv vet att det händer. De flesta misstag kan man förlåta, även om man är sårad som fasen. Vissa misstag kan man inte förlåta, misstag som kostar en människa livet. Misstag som kanske får någon att nästan . Måste även tilllägga att just nu är jag inne på fel väg i livet - igen. Och om jag inte vänder och går tillbaka kommer det inte sluta bra. Sedan måste jag tillägga att jag är glad att jag har de runt omkring mig som ställer upp och bryr sig- även om mycket är skit nu!

Ta hand om er :)

Pussar Josephine!

Your words are deadly weapons Killing me, destroying me !

Funderar på varför människor slutat vara ärliga, ljuger ihop saker och sviker.  Vad händer med världen? Dissar folk tills man själv känner att man kan ha med dem att göra, fattar man inte bättre än att det är en människa ni leker med? En människa med känslor, en människa som känner saker. Börjar bli jävligt förbannad på detta lekande. Hur kan man vara så falsk mot folk?  



Måste även skriva att jag Älskar Mikaela Aksu och vill tacka alla som stöttar mig under skolgången och alla som tar hand om mig, ni är guldvärda. Bättre människor omkring sig kunde man inte fått! <3

Va dig själv - även om du står själv!

Det är fan äckligt hur vi säger att alla är lika mycket värda och säger att man ska stå för vad man tycker och när vissa väl gör det får man skit för det. Hurfan ska man bete sig?! Och vi är inte alla lika mycket värda så som vi håller på i detta samhälle! Vi snackar skit om folk som vi inte tycker "passar in " i detta samhälle. Om man tycker någon är ful sitter man och snackar skit om den, sedan säger man att man har dåligt självförtroende. Men du har tillräckligt bra självförtroende för att kunna snacka skit om de som är fula och feta/smala. Väx upp!
Och jag tycker det är lågt av de människor som säger ; jag gillar folk som säger vad de tycker, när man inte ens får yttra sig om saker i samhället och kring världen. Gillar ni folk som säger vad de tycker får man stå ut med vad de tycker sitta och lyssna och argumentera för eller emot. Men då ska ni FAN inte sitta och säga att det inte stämmer! För varje människa har olika uppfattningar om saker.
Du fick din röst för att du skulle bli hörd och kunna prata ; öppna den och säg vad du tycker! Våga va dig själv. Vi är alla starka nog för det!

Och jag står hellre själv utan vänner men är mig själv
än att låttsas va någon för att få vänner.
jag är mig själv - ingen kan ändra på det!



Pussar Josephine

Leta reda på fakta innan man öppnar käften

Har under långt tid funderar på varför man sitter och tjatar på de som inte är i skolan och tex säger att personen är "sjuk". Har en fråga att hur vet ni om människan är "sjuk" när ni inte ens tar kontakt med den, jag trodde att en klass skulle va som en "familj" men det är tydligt att det inte är det,. Istället sitter man och skvallrar om andras privata liv och hittar på saker. Snackar skit om alla och beter sig som om man vore 10 år, är detta det samhälle vi ska leva i så fattar jag inte HURFAN NI TÄNKER NÄR NI SKA UT PÅ EN ARBETSPLATTS! Har ni tänkt på att den som är " sjuk" kanske har andra problem i livet? Vissa klarar inte av skolan när folk beter sig som skit. Tänk på saker innan ni öppnar käften rent ut sagt. Och ta hand om er själva istället för att trycka ner på andra. För jag fattar inte hur mycket det kan störa folk om man är borta. Ni får ju betyg, eller det kanske ni inte får för att EN i klassen är borta.
Väx upp och va eran ålder och inte 10 åringar.
vet att det är MÅNGA som känner igen sig i denna situation i klassrummet.
Leta reda på fakta innan man öppnar munnen
Och sedan måste jag tilllägga att vill ni säga något till en människa ; säg det öga mot öga istället för att snacka skit med vännen brevid er eller sitta och va kaxig bakom en dataskärm ;)

Alla människor är lika mycket värda


Pussar Josephine

RSS 2.0