The game of life is hard to play

Det är vidrigt att man blir nertryckt på det sättet man blir, att folk kollar snett på en när man lider av en sjukdom. Att leva i ett samhälle där folk stirrar på en för att man glider runt med sår eller ärr är inte det lättaste, det är inte det lättaste att behöva skada sig, och jag tycker det är vidrigt att det finns människor som skadar sig ENDAST för att få uppmärksamhet. Tycker det är vidrigt att folk ser upp på en som skadar sig själv - endast för att den skadar sig- inte för att personen kämpar med att överleva. Hur jävla vidriga kan människor bli? Hur kan man säga till en person som skadar sig att " dina ärr är fina, dina sår är fina " Det får människan att fortsätta ennu mer. Och skär du fel - kan det va kört för dig. Tycker det är dålig stil av folk att stirra ut en och kalla någon emojävel. Som om människan inte redan har det svårt, det är en psykisksjukdom och att folk stirrar sönder gör det inte lättare. Även om de som stirrar tänker " stackars människa som måste skada sig trotts att den är så fin " eller " jag önskar jag kunde göra något ".

Det är vidrigt hur länge man ska behöva få vänta på hjälp. Jag menar ; är du såpass psykisksjuk så du vill ta ditt liv borde du bli inlagd på en gång- och inte få gå hemma där du kan ta ditt liv. Tycker det är vidrigt att folk blir nekade hjälp, att de inte är tillräckligt sjuka. Vilken "frisk" människa vill ta sitt liv - varje dag?

Tycker det är starkt av de människor som stannar hos de som skadar sig och tar hand om dem, hjälper dem och iallafall försöker få dem att må bra. En guldstjärna till er !

Skärpning för fan! Och tänk på vad ni gör och ta hand om era nära och kära - en vacker dag försvinner vi alla

Pussar Josephine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0